Promocija knjige: Peđa Ristić 2024

A:Kultura

Promocija knjiga: Peđa Ristić
Akzent Teatar, Beč 2024
A:Kultura je organizovala multimedijalno književno veče autora Pedje Ristića u Beču.
Uloga društava, izmedju ostalog, je da inicira i organizuje dogadjanja, svako u svom domenu. Naše društvo raduju i inicijative za saradnju institucija, društava, vrhunskih umetnika ali i pojedinih stvaralaca koji u svojim aktivnostima traže „mesto pod suncem“, platforme i mogućnosti kvalitetne saradnje, želeći da se nadju u društvu koje sa sjajnim saradnicima i vrhunskim umetnicima neguje kulturne i umetničke vrednosti duboko verujući u svoje stvaralaštvo.
Jedan od njih je i autor šest knjiga koje su naišle na pozitivne kritike, Pedja Ristić. Autor koji je inicirao saradnju bio je vidno zadovoljan tokom, uslovima, odjekom i kvalitetom saradnje. Dobro osmišljena multimedijalna promocija protekla je u srdačnoj atmosferi. G. Ristić je zamolio g. Milorada Samardžiju da ljubavnim pesmama uz gitaru muzički uokviri događaj a A:Kultura je pozvala prof. srpskog jezika i književnosti u Beču, Draganu Baltić, da pročita nekoliko ljubavnih pesama. G. Dragana je veoma emotivno i u duhu teme približila publici pesnička ostvarenja što je bilo veoma toplo pozdravljeno.
Na kraju programa je autor, po običaju, potpisivao knjige mnogoborojnim poštovaocima koji su kupovali knjige, uživali uz odabrana vina u razgovorima, vidno zadovoljni programom.
Ova interesantna multimedijalna promocija naišla je na opšte simpatije, pobrala puno komplimenata i pitanja – kada ćemo tako nešto opet organizovati.
Hvala najlepše na podršci i interesovanju.

VESTI-ONLINE.COM

Ljubavna poezija Peđe Ristića

Uloga društava, između ostalog je da inicira i organizuje događanja, svako u svom domenu. Naše društvo raduju i inicijative za saradnju institucija, društava, vrhunskih umetnika ali i pojedinih stvaralaca…