Beliebte Film Musik

Beliebte Film Musik

Novogodišnji Jubilarni Gala „Koncert 3 Noci“ * 55 *
Omiljena FILMSKA MUZIKA
21.12.2021 19,30
Akzent Theater, 1040 Beč
Theresianumgasse 18
Učestvuju:
* RTS – Radio Beograd 1. Emisija “Večeras zajedno”, Radio, TV i voditelji.
Jubilej * 50. Godišnjica *
* Udruženje A:Kultura iz Beča i veliki A:MUZIKA Orkestar sa solistima. Jubilarni 5. Novogodišnji GALA koncert.
Specijalni gosti:
Poznati i omiljeni glumci, pevaci, kompozitori i voditelji.
(Imena cemo uskoro objaviti)
Posle višegodišnje veoma uspešne saradnje izmedju RTS-a i Udruženja A:Kultura iz Beča, koja je dozivela jedan od vrhunaca 2019 (pre pandemije!) kada je RTS Radio Beograd 1 u emisiji „Večeras zajedno“ uživo prenosio naš već tradicionalni „Novogodišnji Koncert 3 NOĆI“ iz Beča, rodila se ideja da zajedno, 2020. (pomereno zbog pandemije na 2021.) proslavimo ovaj divljenja vredan jubilej upravo u Beču, u Akcent Teatru, i spomenemo na dogadjaj kada je istog dana pre pet decenija počelo emitovanje Radio emisija u Beogradu i Beču.
U muzičko- dramskom programu i u pratnji poznatih i akadamski obrazovanih muzičkih umetnika, Velikog A:Muzika Orkestra iz Beča nastupiće i naši solisti Djurdjica Gojković, sopran, Hernando Fernanez, tenor i dr. dočaraće nam duh vremena koje je kroz filmsku muziku i nezaboravne pesme iz filmova, od 50-ih godina do danas, ostalo u neizbrisivom, najlepšem umetničkom i emotivnom sećanju naših ljudi svih krajeva i generacija.
Specijalni gosti ce glumiti, recitovati, izvoditi, predstaviti i pevati svoje omiljene i najuspešnije uloge i dela iz poznatih filmova i serija. Svako na sebi svojstven, poseban i originalan način dočaraće vreme kojeg se sa nostalgijom sećamo, koje i danas živimo i čemu se posebno i uvek iznova radujemo.
Očekujemo i visoke predstavnike grada Beča, naše Ambasade, konzularnog predstavništva, kancelarije, medija, privrede, udruženja, društava kao i mnogobrojnu publiku iz grada i šire.
Na samom koncertu Udruženju A:Kultura od strane predstavnika grada Beča biće uručeno priznanje za dugogodišnji uspešan rad.
Karte/Ticket Hotline:
www.akzent.at , 01/501 65 – 13306